Pescuitul miraculos


MIraculous Fishing brought to you by Videobash

Cel mai dragut lucru pe care l-am vazut astazi

Unii prea se mai complica...

Crede ca e pinguin


Natura esti tu!

Una dintre cele mai mari greseli al oamenilor din ziua de astazi este indiferenta. De cate ori nu v-ati gandit:

"Eh, arunc o hartiuta mica pe strada, ce e asa rau in asta? Oricum, pentru asta exista maturatori"


"Nimeni nu face nimic, efortul meu, al unui singur om, ar trece oricum neobservat, asa ca de ce sa mai incerc?"


"La nivel mondial exista adevarati profesionisti care se ocupa de treaba asta cu incalzirea globala, rezolva ei tot, n-are rost sa ma complic eu"


"Ce as putea face? Produsele eco sunt mai scumpe, e criza. Nu imi permit sa cheltuiesc atatia bani in plus"

Vreti sa stiti ceva? Nici eu nu imi permit sa pierd nici bani, nici timp. La naiba, sunt studenta! Duc lipsa de ambele! Dar a avea grija de natura, de planeta ta, de casa ta nu presupune neaparat cheltuieli enorme. "Nu face nimeni nimic"? Ba eu cred ca sunt destui oameni care, atat cat pot, fac. Si intr-adevar, exista oameni care incearca sa gaseasca o solutie impotriva poluarii planetei si sa opreasca incalzirea globala, dar de ce sa le facem viata mai grea in loc sa incercam sa ii ajutam?

Natura i-a oferit omului inca de la inceput tot ceea ce i-a trebuit: mancare, adapost, aer curat. Totul era simplu, noi am facut sa fie complicat.

Natura suntem noi! Pentru ca, din punct de vedere biologic, chimic, s.a.m.d. provenim din natura. Si natura vom deveni si mai apoi. Cred ca putem spune ca suntem si acum parte din natura. Pentru ca, la urma urmelor, ce este corpul uman? Lasand la o parte explicatiile si definitiile stiintifice, corpul uman este energie. Si intreaga noastra planeta este o mare imensa de energie. Energie care pulseaza, vibreaza. O simtim in mari si oceane, in vant, in animalele padurii, o simtim noi, in venele noastre. Noi si planeta suntem o singura fiinta. De ce sa nu o ajutam? De ce sa nu ne ajutam pe noi insine?

In continuare aveti cateva lucruri simple pe care orice om caruia ii pasa le poate face fara prea mult efort: