Tratament pentru fata 2 in 1

OK, de obicei nu fac lucruri de genul asta, dar m-am gandit sa incerc. Ce am de pierdut? Plus ca am incercat si eu acest tratament si a functionat (mai bine decat oricare alta crema). Cand afli despre un lucru bun si folositor cel mai bine e sa il impartasesti si altora, nu?

Ma uitam acum cateva luni pe youtube, cautand, ca de obicei, tutoriale despre machiaj si alte laturi ale cosmeticii, si la un moment dat am dat peste o tipa (despre care pot spune ca, desi pare destul de draguta, ma irita intr-un mod destul de ciudat si enervant) care ne spunea noua, "admiratorilor" ei, ce tratament de fata isi prepara ea acasa. Am urmarit toata filmarea si la sfarsit mi-am zis sa incerc si eu reteta miraculoasa. Probabil ca fooarte multa lume o cunoaste deja, da eu una nu o mai auzisem. Ingredientele nu sunt greu de procurat. Am sa le enumar mai jos:

- 2 masuri zahar
- 2 masuri miere
- 4 masuri ulei de masline (al tipei era extravirgin)

Se amesteca si se obtine un fel de scrub (datorita zaharului), dar unul foarte hidratant (probabil datorita mierii si uleiului de masline). Veti avea, deci, un scrub si o crema hidratanta. Pielea ramane extrem de catifelata, asa cum, cel putin in cazul meu, nu a ramas dupa aplicarea niciunei alte creme cumparate. Am pastrat amestecul intr-un borcanel de mirodenii, insa nu a trecut prea mult timp pana sa capete un miros ciudat care m-a determinat sa nu-mi mai pun pe fata din continutul borcanului. Asadar, "crema" nu are un termen de valabilitate prea mare, dar cred ca totusi merita sa incercati. Si, daca nu vreti sa faceti risipa prea mare, puteti injumatati cantitatile de ingrediente (eu asa am facut a doua oara).

Sper sa incercati si sper sa va placa! Va pup

PS: Am uitat sa va spun ca pentru o aplicare este suficienta o jumatate de lingurita din amestec, sau chiar un pic mai putin ;)