Scenariul unui viol

(suna dramatic, dar de fapt nu prea e... sau este?)

Scenariul unui viol este aproape intotdeauna acelasi. O discoteca ieftina, plina de cocalari si pitipoance "rupandu-se" pe cele mai noi manele, luate direct de pe volumul 67 (???) al lui Guta & friends (all of them), cateva sticle de Robema, Unirea si Babanul. Una mai micuta si "incepatoare", imbracata in blugi cu 2 numere mai mici si cu o bluza scurta, scurtuta, ca doar trebuie lasate la aer suncile laterale (sau soldurile deformate de pantalonii cu talie joasa, numiti-le cum vreti) si colacelul din fata care pare destul de capabil sa concureze cu buretele poros al unui scaun vechi de masina). Fata ar vrea ceva nou, ca deh, aceleasi lucruri in fiecare seara, aceleasi dedicatii soptite dulce de "DJ" in microfonul usor defect, aceeasi fata care se sparge in figuri pe boxa (ce tare e! Sa treaca 2-3 ani si o intrec!). In plus, toate prietenele ei au "pus-o" deja, a ramas tocmai ea ultima! Probabil toata discoteca rade de ea pe la spate. Da' las' ca o sa vada ei! o sa isi gaseasca ea unu' mai bun decat prostii astia. Cine? Pai cine ar putea fi mai bun decat Gheorghita al lu' Branzica? Acu' o saptamana a venit din Spania si e asa frumos! Are freza si treling "naic" si lumea vorbeste ca are si adidasi puma. Da, da, nu se poate sa fie o greseala, mai bine nu se poate! Sigur o sa ii faca si cadouri, ca doar e venit din Spania si e plin de bani.

Asa se face ca fata, sa-i spunem, la intamplare, Marita, dupa ce schimba doua vorbe cu Gheorghita, se trezeste ca baiatul o invita la o plimbare cu Dacia lui tunata. Cat de smecher e! Pe drum, cei doi canta impreuna cu Guta versurile uneia dintre capodoperele minunatului compozitor: "Tu esti trefla dintre asi". Gheorghita e cel mai tare! Din cand in cand opreste masina si o pupa pe Marita pe gura, in timp ce o pipaie prin alte locuri. Probabil e nebun dupa ea si deja se viseaza insurat, la casa lui si cu 3 plozi. Marita nu mai poate de bucurie. Ar tipa, da' nu poate sa se faca de ras in fata lu' Gheo.

Gheorghita opreste masina din nou. Marita adopta pozitia numarul 5: "Oare de ce o fi oprit? Ce facem aici? Vai, nici nu ma asteptam sa ma pupe!". Dar baiatu' e imprevizibil. Nu o pupa, asa cum se astepta ea. Iese din masina, se indeparteaza putin, da cateva telefoane si se intoarce. Nu-i spune nimic Maritei. Doar porneste masina si pleaca "cu scart" pe ritmuri orientale. Marita, la randul ei, nu-l intreba nimic. E mai bine sa faca pe interesanta. Ce? Sa creada Gheorghita ca e moarta dupa el? Ce-o interesau pe ea telefoanele lui?

Din cand in cand, pustoaica isi aminteste mutrele de invidie ale fetelor care o vazusera plecand din discoteca cu Gheo. Asa le trebuie! Prea se dadeau mari in fata ei!

Gheorghita opreste masina in fata portii lu' Fane Margelatu'. Asa i se spune in sat, ca mananca seminte mai ceva ca Piersic. Fane iese din curte. Jane al lu' Nasosu si Marin Frunza-Lata sunt si ei cu el. Toti trei urca in masina.

Dupa ce dau ei 5-6 ture ale satului, Fane propune sa mearga la furat de struguri. Marita moare de drag! Mai ales ca, dupa cum se vede treaba, si lu' Fane ii place de ea. Celalalt, Marin, o tot mangaie pe un umar. Ea se intoarce la el si ii zambeste aprobator. "Si asta e mort dupa mine", se gandeste Marita. A mai ramas doar Jane. Da' el e mereu asa, serios, nu glumeste, nu nimic. Da' a vazut ea cum o priveste! Da' las' ca are ea si pentru el! Cine ar fi crezut ca ea, o fata de a 9-a, o sa ajunga sa aiba de ales dintre patru baieti bine vazuti in sat, avand peste 20 de ani? In noaptea asta... Adio feciorie! Da' pe care sa-l aleaga?

Masina se opreste. Au ajuns la vii. De aici faci cam 30 de minute pe jos pana in sat. Baietii ies din masina si o iau si pe Marita cu ei, iar Gheo ii spune la ureche ceva ce pare sa nu-i prea placa...

2 comentarii:

Raki spunea...

Frumoasa povestioara
Guta - Tu esti trefla dintre asi, dacia tunata, Romania pe fata

Anonim spunea...

superb!

Trimiteți un comentariu