Desene animate

Mie inca imi mai plac. Indiferent daca sunt vechi sau noi, clasice sau mai putin clasice, inca ma uit la desene animate, de multe ori cu mult mai mult interes decat la un film si intotdeauna cu mai mult interes decat la stiri sau la emisiuni mondene. Iata cateva dintre personajele mele preferate:


1. Daffy Duck e personajul meu preferat de desene animate. Bine, recunosc, e unul din personajele mele preferate. Dar in general imi plac tipii astia nebuni ca el. Si trebuie sa recunoastem ca omu'... pardon, rata, isi iese din minti destul de des. Dar ma regasesc in el... oarecum... Mi-ar placea sa pot si eu sa fac tot timpul primul lucru care imi vine in minte, chiar daca acel lucru este incredibil de prostesc. Cred ca cel mai ciudat lucru la Daffy e ca, desi nu este foarte destept, tot timpul iese invingator din diferite confruntari. Dragut, nu?

2. Imi mai place si de Bloo, desi el nu e la fel de faimos ca Daffy. Bloo reprezinta, dupa parerea mea, o alta zona a nebuniei. La Bloo, nebunia e mai elaborata. Bloo este uneori chiar avid dupa putere, ceea ce este cum nu se poate mai amuzant. Bloo vrea sa fie cool, sa fie admirat de toti. Bloo e un neghiob :)) dar e tare amuzant.


3. Billy si Mandy. Sinistru. Dar brutal! :)) Razi cu lacrimi! Prostia este la loc de cinste (in persoana lui Billy) si Mandy e foarte amuzanta cand e nervoasa (adica tot timpul). Despre Negri... Ce pot sa spun? O data cu el s-a schimbat "un pic" imaginea pe care mi-o formasem despre "The Big Evil Grimm Reaper". Pe Negri il vrei sau nu il vrei ca prieten; nu exista cale de mijloc.


4. De asemenea, mi-au placut foarte mult desenele "Ned si salamandra" ("Ned's Newt"). Stiti voi, tipic, un baietel obisnuit, nu prea popular, dar cu ceva special de care nu stie nimeni altcineva decat el. In cazul lui Ned, ceva-ul special era salamandra lui, pe nume Newton. In mod normal, Newton zacea in acvariul lui, fara sa faca nimic. Dar cand Ned il hranea cu "mancare Zippo pentru salamandre", Newton devenea cel mai traznit prieten de joaca posibil. Frumos asa :>


5. Ice Age, mai exact, Sid. Un idiot complet, pe care nu ai cum sa nu-l iubesti. E atat de... prost. Atat de prost incat nici nu prea ai ce sa spui la adresa lui. Adica... As putea sa enumar aici toate scenele cu el care imi plac, dar nu are rost sa scriu atat de mult. Sid creease un trend in liceul meu. Aveai cocoasa si (in mod automat) burta? Atunci aveai pozitie de Sid.