Must see!

..."True Blood"! Poate ca vin cam tarziu cu postarea asta (Romania a vazut deja primele 3 sezoane). Oh, well, cred ca am mai spus ca a intarzia este un vechi obicei de al meu. Obiceiurile vechi mor greu! Al meu e vampir..adica nemuritor! (aici ar merge un ras malefic; imaginati-vi-l voi) In fine. "True Blood" este "my latest entry" in topul celor mai bune filme cu si despre vampiri si e deja pe primul loc. E muuult mai violent decat "Twilight" si mult mai... obscen. Dar asta e un lucru bun. Au avut ei grija sa nu ne arata lucruri urate, ba din contra.
Ceea ce mi se pare cel mai interesant in acest serial este faptul ca pana si cele mai rele personaje au slabiciuni, parti bune, iubesc. E adevarat ca fiecare isi exprima diferit iubirea si se manifesta care mai de care atunci cand o pierd, dar e totusi induiosator sa vezi un vampir de 1000 de ani cedand in fata unei fete maruntele de 25. Anyway, am gasit un colaj cu scene din film, care mi se pare genial, atat din punct de vedere al sincronizarii, cat si in ceea ce priveste alegerea melodiei. Enjoy!

Oare el l-a vazut?

El, adica Badea. Oare a vazut filmuletul asta? Probabil nu, altfel sigur aducea vorba despre el in emisiune. Nu e cine stie ce. Mai amuzant mi se pare gandul la fata lui privindu-l / ascultandu-l :)))